Shiny and sequins textures make my day


Detalji i originalnost  su veoma bitni pri odabiru  svake kombinacije kao i utisak koji zelimo da ostavimo na ljude u nasoj okolini. Sve te "male" sjajne stvari poput torbica, esarpi i nakita postoje da bi pripadnicama lepseg pola zaljubljenim u modu kao umetnost odevanja ulepsale dane. To ne moraju biti skupe stvari najbitnije je da se nama dopadaju i da nas cine srecnim.Moj julski izbor su Zarine torbice sa biserima, sljokicama i vezom. A zatim mekane esarpe za sve one vecernje setnje pored mora ili za noci kada osluskujemo grad kako dise . Zvezdaste, cvetne, lepe i sarene.
Celoj prici se potkrade i koji novi komad nakita ciju kupovinu cemo opravdati sa izgovorom da nam je bas takav komad nedostajao. Ustvari kome leti trebaju izgovori za kupovinu kada nas snizenja mame sa svih strana.



Details and originality are very important for all fashion lovers.All the little things like bags, jewelry and scarves serve to beautify our day.And to make our clothing combination unique .I choose this July small hand bags made by brand Zara with pearls and sequins.And soft scarves with stars or flowers for nights I will stroll by the sea.Some jewelry piece is found in my shopping bag with the excuse that I just needed that one. Who needs  excuse for shopping in month of sales?!





Popular posts from this blog

Crystals and Flakes

summer in fall

Beauty and the beast