One day 2 Outfits ;)

Petak.Drugi grad daleko od mog sneznog
 Beograda .Sunce.Ni vetra ni kise a od snega po koji trag.Treba to dobro iskoristiti.Opustena setnja sa mamom.Zamisljam usput da nije zima da je vec stiglo prolece.Odlucujem da necu da cekam prolece da bih nosila svoju neonsku torbu.Nosim je odmah sa sobom.Od pilotske kape se ne odvajam danima,tako je cute a uz to mekana i topla..U fokusu radnje sa namestajem i detaljima za kucu.Srebrni sat sa Union Jack zastavom odlazi sa mnom.









Jeans Zara,Sunglases Cavalli_Bag Zara_scarf PS_hat PS_watch D&G_sneakers John Richmond_sweater Zara_trench 123Paris



Mislila sam da mogu da malo pobegnem od zime ali sam se presla .Sneg je napadao pola metra..Opet slojevi i slojevi garderobe,salovi ,kape...


pants Zara_jeans parka Mark&Spencer_sweater Tomy Hilfiger_Tshirt Miss Sixty_ring scarf Sinequanone_bag Zara_sneakers CAT_watch Ice Watch (purple)_Hat Acessorize


A evo i kako su se moji psi ponasali na snegu.Naime ja imam dva nemacka ovcara.Jedan po imenu Vucko je star deset godina i nikako ne voli sneg on voli da uziva u svojoj korpi na jastuku i pokrivacu i da bude pokriven.Izlazi na sneg samo ako se bas mora.
Rex ima samo 8 meseci i ovo je njegov prvi sneg.Zato on jurca non stop i dok sneg pada,i kad stane,i kad je napadao..skace i nezadrziv je..















I enjoy the snow and winter sun while I am inagine spring and summer and all bright colors and neon colors I want to wear.Friday relaxing day..Shopping with my mum.Satday with two feet of snow.Playing with my dogs ( german Shepherds).

Popular posts from this blog

Crystals and Flakes

summer in fall

Beauty and the beast