Black Belgrade 2020

Pretpostavljam da ste se i vi kao i ja zapitali sta nam donosi buducnost. Sta nas ocekuje sutra ? Iduce godine ? Za par godina ? 
Masa Dojcinovic alijas MissLu o kojoj sam vec pisala na blogu u postu Masin svet nas vodi u Beograd 2020 -te godine .Ona vidi Beograd buducnosti sa dominatnom crnom bojom jer nova crna je crna.A njenu mocnu i jako upecatljivu kolekciju mozete nositi vec sada.Zena  Masine kolekcije je zavodljiva i jaka i dobro zna sta zeli a opet je nezna i osecajna.Masina zena je kraljica .





I suppose that you  also like me wondered what the future holdsWhat awaits us tomorrow? Next yearIn a few years?One person has an answer : Masa Dojcinovic  alias MissLU   which I have already written a blog in a post Masin world leads us to Belgrade in the year 2020.She sees the future of Belgrade with predominantly black because black is the new black. Its powerful and very impressive collection, but now you can wearWoman in her collection is seductive and strong and knows what she wants and yet is gentle .Her woman is queen.
























Popular posts from this blog

Crystals and Flakes

summer in fall

Beauty and the beast